Sprekers

Ad Krikke_ICS2019.jpg
Ad Krikke
CISO
DSM

Ad Krikke werkt sinds 2002 voor Koninklijke DSM dat wereldwijd actief is in gezondheid, voeding en materialen. Na functies van IT-programmamanager en interne IT & Security auditeur is Ad sinds 2012 Corporate ICT Security Officer (CISO). In deze rol is hij verantwoordelijk voor de beveiliging van de ICT binnen DSM. Hij implementeert Cyberresilience-strategieën die volledig in lijn liggen met de digitale strategie van DSM. Ad is tevens voorzitter van de Multi-National ISAC (NCSC) en gastdocent aan de Universiteiten van Tilburg (TIAS), Antwerpen en Maastricht. In 2018 heeft Ad het boek “Een Duurzame Digitale Economie” gepubliceerd.

Koos van der Spek_ICS2019.jpg
Koos van der Spek
Management Consultant Cybersecurity
Verdonck, Klooster & Associates

Koos heeft al meer dan 30 jaar ervaring in cyber security. Hij heeft voor de BeveiligingsAutoriteit van het Ministerie van Defensie gewerkt en was daar de Nationale vertegenwoordiger in de NATO Infosec Committee. Hij adviseert over cyber security in zowel kantooromgevingen (IT) als in Industriële Automatisering (OT) en heeft daardoor veel standaarden voorbij zien komen. De laatste 5 jaar heeft hij onder meer Rijkswaterstaat ondersteund bij het verbeteren van cyber security van bruggen, sluizen, tunnels en verkeerscentrales.

Frank Suijten_ICS2019.jpg
Frank Suijten
Security Engineer
Check Point

Frank is sinds 2009 werkzaam als Security Engineer bij Check Point Software technologies. Hij is actief bij de channel partners van Check Point  voor het up-to-date houden van hun kennis van de laatste ontwikkelen. De laatste jaren is hij vooral actief bij het adviseren van klanten: hoe kunnen zij met behulp van Check Point technologie hun (cloud) infrastuctuur,  PC’s/laptops en mobiele toestellen zo goed en zo efficient  mogelijk beschermen. In de loop van de tijd zijn daar ook steeds meer klanten met industriele en/of kritieke infrastructuur bijgekomen.

Michael Theuerzeit_ICS2019.jpg
Michael Theuerzeit
Trainer IEC 62443 norm en cybersecurity expert
lid van het Industrieel Platform Cyber Security

Michael geeft als trainer bij NEN regelmatig trainingen voor de IEC 62443 norm en is betrokken bij de ontwikkeling van deze norm. Hij is lid van het IPCS en IEC 62443 subject matter expert. Als senior consultant is Michael betrokken bij cybersecurity projecten in IACS-omgevingen in de vitale infrastructuur.

Meer sprekers worden geladen