Sprekers

Steven Debets
Dagvoorzitter
Steven Debets
Partner
Verdonck, Klooster & Associates

Steven Debets (1971) is managing partner van de cybersecurity en privacy praktijk van VKA. Hij is gespecialiseerd in de strategische toepassing van cybersecurity, risicomanagement en privacy. Steven ondersteunt organisaties bij het opzetten van de besturing van risicomanagement, het inrichten van risicomanagement processen en het invoeren van technologieën om risico’s te beheersen.

In recente VKA projecten heeft Steven als interim manager en programmamanager gewerkt aan het inrichten, invoeren en aansturen van information risk management governance, processen en technologieën bij  financiële instellingen en publieke sector organisaties. Daarnaast heeft hij recent een zorginstelling geholpen met certificering voor informatiebeveiliging en was hij bij een bank programmamanager crypto services.

 

Alex van Delft_ICS2019.jpg
Alex van Delft
Corporate Manager Process Control
DSM Operations & Responsible Care

Alex van Delft studeerde technische natuurkunde en systeem- en regeltechniek aan de TU Eindhoven, waar hij in 1989 zijn PhD dissertatie voltooide. Sindsdien is hij werkzaam bij DSM. Na diverse functies vervuld te hebben in manufacturing, engineering en management is hij sinds 2005 Corporate Manager Process Control bij DSM Operations & Responsible Care, verantwoordelijk voor strategie en standaardisatie in dit vakgebied. In die rol is hij betrokken bij cybersecurity in het Operations Technology domein. Sinds 2010 is hij tevens voorzitter van de executive board van WIB, de Nederlands/Belgische eindgebruikersorganisatie voor procesautomatisering.

Anno Keizer_ICS2019.jpg (1)
Anno Keizer
Manager Security
URENCO Nederland

Anno Keizer is Security Manager bij URENCO Nederland. De firma URENCO verrijkt uranium zodat het gebruikt kan worden als brandstof in kernenergiecentrales, voor CO2 vrije electriciteitsopwekking. Het bedrijf heeft daarin een marktaandeel van ruim 30 % van de wereldmarkt. Anno is binnen de organisatie zowel verantwoordelijk voor de fysieke security als voor de cyber security van het nucleaire materiaal, de nucleaire installaties en de staatsgeheime ultra-centrifuge productietechnologie die URENCO gebruikt. Buiten URENCO is Anno met enige regelmaat actief voor de IAEA (International Atomic Energy Agency) en andere internationale organisaties op het gebied van guidance ontwikkeling, training en advies.

Sebastiaan Kors_IT&IS2019.jpg
Sebastiaan Kors
Managing Director
Lantech

Sebastiaan is al meer dan 20 jaar actief in de IT Security sector. Hij was mede-oprichter van IT beveiliger WeSecure en nu Managing Director binnen Lantech, een gespecialiseerde leverancier van IT Security adviezen, oplossingen en diensten. Tevens is hij betrokken als partner voor het Dutch Security Techfund, een Nederlands investeringfonds waarin hij scout naar innovatieve cyber security start-ups en scale-ups.

Ad Krikke_ICS2019.jpg
Ad Krikke
CISO
DSM

Ad Krikke werkt sinds 2002 voor Koninklijke DSM dat wereldwijd actief is in gezondheid, voeding en materialen. Na functies van IT-programmamanager en interne IT & Security auditeur is Ad sinds 2012 Corporate ICT Security Officer (CISO). In deze rol is hij verantwoordelijk voor de beveiliging van de ICT binnen DSM. Hij implementeert Cyberresilience-strategieën die volledig in lijn liggen met de digitale strategie van DSM. Ad is tevens voorzitter van de Multi-National ISAC (NCSC) en gastdocent aan de Universiteiten van Tilburg (TIAS), Antwerpen en Maastricht. In 2018 heeft Ad het boek “Een Duurzame Digitale Economie” gepubliceerd.

Meer sprekers worden geladen