Sprekers

marcel bosgra_ICS2019.png
Marcel Bosgra
Security Expert, Noord-Europa
CyberArk

Marcel (MSc, CISSP) is werkzaam als beveiligingsdeskundige in de regio Noord-Europa. Hij draagt bij aan de beveiliging van klanten, door te adviseren over het beveiligen van hun Privileged Accounts. Marcel heeft een Master of Science diploma in Technische Natuurkunde en heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen het speelveld van security. Hij werkte 10 jaar als IT-consultant als security architect waarin hij IT-infrastructuren ontwierp en bouwde voor e-commerce bedrijven en financiële instellingen.  Nu is hij adviseur op het gebied van Privileged Account Security; de belangrijkste sleutels om toegang te krijgen tot alle IT-assets die worden misbruikt in 100% van alle datalekken.

400 Roland Broersen_PCIT2018.jpg
Roland Broersen
Business Manager Cyber Security
SLTN

Roland is in de 17 jaar dat hij werkzaam is bij SLTN onder meer verantwoordelijk geweest voor de unit forensic analytics (o.a. projecten bij Europol). De laatste 4 jaar is hij verantwoordelijk voor de cyber security unit waarin onder meer een SOC operationeel is voor klanten. Vanuit pragmatische ervaring en een excellent gevoel voor toepasbare security adviseert Roland klanten bij het nemen en opzetten en inrichten van cyber security-maatregelen.

Florian Buijs_ICS2019.jpg
Florian Buijs
Security Consultant
SecureLink

Florian Buijs is sinds 2014 Presales Consultant bij SecureLink. In deze rol kan hij zijn reeds opgedane expertise als Security  Engineer goed gebruiken om klanten te assisteren in het vinden van de juiste oplossing voor hen. Naast Consultant, is Florian ook Trainer bij SecureLink voor o.a. PaloAlto Networks en Infoblox.

Jim Cox_ICS2019.jpg
Jim Cox
Area Vice President Benelux
Proofpoint

Jim is the area vice president for the Benelux region at Proofpoint, where he drives the enterprise go-to-market strategy and regional business development, helping organizations protect their employees, brands and customers against today’s fast-evolving cyber threat landscape. Passionate about cybersecurity, Jim brings over 30 years’ experience in IT security (Accenture, Cisco, SAP) and a deep understanding of the challenges faced by CIOs and CISOs against a backdrop of increasingly sophisticated targeted attacks.

Alex van Delft_ICS2019.jpg
Alex van Delft
Corporate Manager Process Control
DSM Operations & Responsible Care

Alex van Delft studeerde technische natuurkunde en systeem- en regeltechniek aan de TU Eindhoven, waar hij in 1989 zijn PhD dissertatie voltooide. Sindsdien is hij werkzaam bij DSM. Na diverse functies vervuld te hebben in manufacturing, engineering en management is hij sinds 2005 Corporate Manager Process Control bij DSM Operations & Responsible Care, verantwoordelijk voor strategie en standaardisatie in dit vakgebied. In die rol is hij betrokken bij cybersecurity in het Operations Technology domein. Sinds 2010 is hij tevens voorzitter van de executive board van WIB, de Nederlands/Belgische eindgebruikersorganisatie voor procesautomatisering.

Meer sprekers worden geladen