Eerste sprekers congres Industrial Cyber Security bekend

Begin 2019 maken we het volledige programma van het congres Industrial Cyber Security bekend, maar we lichten nu alvast een tipje van de sluier op. Inmiddels hebben de volgende sprekers hun komst naar het congres bevestigd:

Anno Keizer, Manager Security van URENCO Nederland

Anno Keizer is Security manager binnen de kernenergie industire, voor zowel fysieke als IT security. Hij is beleidsmaker en zorgt dat het werkt in de dagelijkse praktijk. Zijn specialisaties zijn onder andere: ISO 27001, risk assessment and -management, government liaisons, international experience.

Ad Krikke, Corporate ICT Security Officer (CISO) van DSM Group Business Services

Ad Krikke werkt sinds 2002 voor DSM in diverse IT functies.. Ook daarvoor werkte hij al sinds 1994 regelmatig als business consultant en project manager voor DSM en andere Internationals in de Benelux. Als een tijdelijke assignment werkte Ad Krikke 5 jaar als lead-auditor voor de interne audit afdeling van DSM. Sinds 2012 werkt hij voor het CISO-Office van DSM waarvan hij sinds 1 Januari tevens de manager is.

Alex van Delft, Corporate Manager Process Control van DSM Operations & Responsible Care

Alex van Delft studeerde technische natuurkunde en systeem- en regeltechniek aan de TU Eindhoven, waar hij in 1989 zijn PhD dissertatie voltooide. Sindsdien is hij werkzaam bij DSM. Na diverse functies vervuld te hebben in manufacturing, engineering en management is hij sinds 2005 Corporate Manager Process Control bij DSM Operations & Responsible Care, verantwoordelijk voor strategie en standaardisatie in dit vakgebied. In die rol is hij betrokken bij cybersecurity in het Operations Technology domein. Sinds 2010 is hij tevens voorzitter van de executive board van WIB, de Nederlands/Belgische eindgebruikersorganisatie voor procesautomatisering.

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws rondom het congres!